Selecteer een pagina

Wat gebeurt er tijdens een gratis Thribe Builder seminar?

Zo’n gratis Thribe Builder seminar is een unieke belevenis. Niet omdat wij het zeggen, maar omdat elke aanwezige dat vindt. In dit artikel vertellen we je wat er nu eigenlijk gebeurt tijdens het seminar.

Waarom staat er een unicorn aan de deur?

Je wordt in het begin al dan niet onthaald door Lodi Planting de Human Unicorn. Dit is niet weer iets geks van Branded.Careers, maar wat het wel is zal duidelijk worden gedurende het seminar.

https://vimeo.com/355551609

Talent aantrekken en behouden is de boodschap

Nadat iedereen welkom is geheten met een hapje en een drankje begint het. Tijdens zo’n gratis Thribe Builder seminar deelt Johan Driessens, global emerging employer branding leader 2018, zijn geheimen hoe je als KMO talent kunt aantrekken & behouden.

Johan neemt je mee in de wondere wereld van employer branding en vertelt over de employee life cycle waar een (potentiële) medewerker mee in aanraking komt.

Deze fasen lopen gelijk met tal van HR-fasen, maar wij geloven dat bedrijven daar te weinig experiences aan toevoegen. Volgens ons is juist dat het succes voor een bedrijf of KMO om talent succesvol aan te trekken en behouden.

Wij staven deze theorie met tal van voorbeelden, business cases en laten je het zelfs ervaren door een aantal kleine belevingen die we in het gratis seminar hebben toegevoegd.

Kortom, je gaat naar huis met tips die je onmiddellijk kan inzetten en hopelijk ben je getriggerd om meer over de 5-daagse opleiding te weten te komen met dezelfde naam: Thribe Builders.

Het laatste wat we doen op zo’n gratis seminar is je iets verkopen, want wij willen dat jouw medewerkers naar het werk willen gaan in plaats van moeten gaan.

De lovende woorden van een aantal aanwezigen

https://vimeo.com/356877852/1823431345https://vimeo.com/355992320/b037c24ed3https://vimeo.com/321212348

Wil je er ook eens naar een gratis Thribe Builder seminar komen? Hier vind je een overzicht met alle data van de seminars en trajecten voor zowel dit jaar als 2020. Dus twijfel niet en kom eens langs!)

Dus twijfel niet langer en schrijf je in voor Thribe Builders

Twijfel je toch nog? Geen probleem kom eens langs tijdens een gratis seminar.