Selecteer een pagina

Hoe maak je overal een experience van?

Om een topwerkgever te worden is het belangrijk dat je leert denken in termen van experiences. Het zijn de belevingen die er voor zorgen dat talent wordt aangetrokken en blijft. Dat wil jij toch ook?

Hoe word je een topwerkgever?

Natuurlijk wil jij ook een topwerkgever zijn waar talent zich spontaan aanmeldt en iedereen content is om te mogen zijn. Dat is ook reden waarom je dit artikel leest of tout court op onze website bent terecht gekomen.

Gelukkig ben je bij ons aan het juiste adres, want wij – Branded.Careers – helpen bedrijven met hun employer branding en onze ervaring leert ons dat topwerkgevers overal “experiences” van maken of toevoegen.

De 5 fasen van een employee journey

“Wacht even. Overal experiences van maken. Wat bedoel je hiermee?” is een vraag die we vaak krijgen.

In principe bestaat het traject van een medewerker uit 5 fasen: van een medewerker die wil solliciteren tot en met een medewerker die besluit het bedrijf te verlaten.

Wij noemen dit de 5 fasen van een employee journey en het is aan jou om van elke fase een beleving te maken. Maar hoe je doe dat?

Hoe maak je overal een experience van?

Om jou op weg te helpen en hebben we een e-boek geschreven waarin we de 5 fasen van een employee journey uitleggen en delen we bij elke fase tips om er een experience van te maken.

Het e-boek is gratis te downloaden in ruil voor je e-mailadres en voornaam. Nadien krijg je onmiddellijk toegang tot het e-boek. Zo kan je meteen beginnen lezen. De dagen nadien krijg je nog extra tips en uiteindelijk nodigen we je uit om eens langs te komen op één van onze gratis seminars.

Ben jij klaar om een topwerkgever te worden?