Selecteer een pagina

Wie wil er verandering?

Ben je niet blij met hoe het momenteel gaat op de HR-afdeling? Zou je graag willen dat het anders was? Dat kan. Verandering draait om het stellen van de juiste prioriteiten en het heft in eigen handen nemen.

Iedereen is ongelukkig

Je medewerkers lopen er ongelukkig bij. Er is al dagen/weken/maanden niet meer geinvesteerds in iets leuks. Dat weerspiegelt zich in de weinige sollicitaties die zijn binnengekomen op jouw tiental openstaande vacatures. En tot overmaat van ramp heeft het grootste toptalent van je bedrijf zojuist zijn ontslag aangekondigd.

Deze situatieschets is extreem, maar tegelijkertijd keiharde realiteit voor veel KMO’s en bedrijven in het Vlaamse landschap. CEO’s en bedrijfsleiders klagen reeds een langere tijd over hoe moeilijk het is om talent aan te trekken en te behouden en het ziet er niet uit dat dit snel gaat veranderen.

Ben de verandering die je wil zien

Dat terwijl dergelijke situaties juist schreeuwen om verandering, een andere manier van aanpakken, een veranderde strategie die inspeelt op de nieuwe realiteit, maar toch zien we weinig tot geen verandering en dat snappen wij niet goed.

Vaak worden er dan allerlei bullsh*t excuses aangehaald zoals: “ik heb geen tijd”, het is iemand anders zijn/haar schuld of er is geen budget. Hoe je het ook draait of keert; het draait enerzijds om het stellen van de juiste prioriteiten en anderzijds ben jij zelf verantwoordelijk voor de verandering die je wil zien.

Maar ik kan niet veranderen

Maar ik kan niet veranderen is een ander veelgehoord excuus dat mensen gebruiken om iets niet te moeten doen. Dus ook voor het niet inschrijven voor Thribe Builders. Helaas (voor jou) heeft dit niets te maken met iets kunnen, maar wel met willen, want niemand wil graag veranderen.

Toch is die goesting om iets te veranderen nodig anders is de quote van Albert Einstein meer dan ooit van toepassing op jou:

“Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results”

Thribe Builders is een oplossing

Dus wanneer jij een fijnere werkomgeving voor jouw medewerkers wenst, waar nieuw talent zich aangetrokken tot voelt en het huidige toptalent graag werkt, dan is Thribe Builders die verandering die jij nodig hebt.

Thribe Builders is een 5-daagse opleiding/experience waarbij jij next level gaat als HR manager of CEO en naar huis gaat met een nieuwe HR-strategie die is afgelijnd op jouw bedrijf. Het enige wat jij nog moet doen is hem implementeren.

Kortom elke reden om je in te schrijven voor Thribe Builders is een goede reden.

Dus twijfel niet langer en schrijf je in voor Thribe Builders

Twijfel je toch nog? Geen probleem kom eens langs tijdens een gratis seminar.