WIJ ZIJN BRANDED.CAREERS

Thribe Builders is het initiatief van Branded.Careers.

Een employer branding agency en jouw partner voor job happiness.

Wij helpen bedrijven met het creëren van een sterk en authentiek werkgeversimago met als doel het behouden en aantrekken van toptalent. Op een strategische manier bekijken wij al jouw HR-processen om zo een betere werkomgeving te creëren.

Vervolgens schreeuwen we jouw reputatie als werkgever van de daken aan de hand van verrassende video’s en interactieve campagnes. Want een goede employer brand zorgt immers voor meer tevredenheid én productiviteit.

Onze missie: We make you smile on Monday morning!

Waarom zijn we met Thribe Builders gestart?

Elke dag werken wij aan strategische concepten, interactieve campagnes en verrassende video’s om onze klanten, de topwerkgevers, in het juiste daglicht te plaatsen.

Eerst deden we dit voor grote bedrijven zoals Nike, D’Ieteren, Unleashed (Mobile Vikings), ESAS en JBC. Zij maken nu al het verschil op de arbeidsmarkt en hebben geen probleem om toptalent aan te trekken en te behouden.

Maar dankzij Thribe Builders hebben we nu ook een kwalitatief en bewezen programma voor bedrijven.

Johan Driessens

Johan Driessens is Chief Enthusiasm Officer van Branded.Careers, bedenker van Thribe Builders en in 2018 verkozen tot global employer branding leader 2018.

Of anders gezegd, volgens een internationale jury van employer branding experts is hij de beste in de wereld en jullie hebben het geluk om met Johan samen te werken.

Johan is namelijk de persoon die je het vaakst gaat zien. Tijdens de opleidingsdagen verzorgt Johan de inhoud behalve tijdens de vierde dag. Daarnaast is de kans groot dat je hem hebt horen spreken tijdens één van onze seminars.

Niettemin zijn we een team van employer branding experten en kijken wij er naar uit om van jouw KMO een topwerkgever te maken.

Our office

JOHAN DRIESSENS

  • +324 84 38 00 24

hallo@thribebuilders.com

Rijnkaai 100 (Bus B)

2000 Antwerpen 

Belgium

KMO portefeuille