Selecteer een pagina

Optimaliseer je candidate journey

Recruitment but next level?

Klaar om meer engagement te creëren bij jouw medewerkers, het juiste talent aan te trekken en de ideale candidate journey te ontwikkelen?

Geen zorgen, tHRibe.Builders has got your back! Wij zijn experts in het optimaliseren van jouw recruitment strategie.

Talent aantrekken

Met onze hulp ontwerp jij dé candidate experience die naadloos aansluit op jouw bedrijfscultuur en vorm je een échte thribe.

Van het allereerste contact met jouw doelgroep tot het ultieme aanbod, wij analyseren en evalueren elk aspect van de candidate journey in jouw organisatie. Zo zorgen we ervoor dat jouw thribe de vibe krijgt die het verdient.

Dus, ben jij klaar om jouw recruitment strategie naar een next level te tillen? tHRibe.Builders is here to make it happen!

What to expect?

Doelgroepanalyse

Een uitgebreide analyse van je doelgroep, in functie van de prioriteiten van jouw organisatie, dit gebaseerd op relevant marktonderzoek, een combinatie van eigen data en externe data. Deze toveren we dan om tot hands-on worksheets waardoor je de juiste doelgroep bereikt via het juiste kanaal met de juiste content.

Scan

Een high-level SEO-scan van je jobsite

Online Marketing

Een grondige doorlichting van je owned, earned en paid media (inclusief de ROI van je recruitment campagnes op basis van toegang tot je site analytics)

Evaluatie

Een evaluatie van je carrièresite, inclusief content, UX/UI en vacatureteksten.

Concurrentieanalyse

Om ervoor te zorgen dat jouw organisatie opvalt in een competitieve markt, voeren we ook een concurrentieanalyse uit van vier organisaties, gekozen door jou.

Secret ingredient (een absolute meerwaarde)

We zijn trots op onze experience-based approach. Ons motto luidt different is better than better én dus voegen we een doordacht extraatje toe die de allerbeste data voor jou zal genereren.

Wat kost het jou?

9900€ excl. btw

via de kmo-subsidie slechts 6930€!

CANDIDATE JOURNEY SCAN

Ik wil mijn bedrijf nú klaarstomen voor de ideale candidate experience! Waar moet ik tekenen?

Liever eerst contact opnemen?

Je bent getriggerd maar twijfelt nog? Misschien wil je gewoon eerst even bellen? Dat kan! Vul je gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

KMO-portefeuille

alle opleidingen

Op de hoogte blijven van onze opleidingen?